Publikum

PARKERING

Det er begrenset antall P-plasser ved Mossehallen. Det gjøres oppmerksom på at hele område fra innfartsveien er parkeringssone, slik at parkering utenfor oppmerkede plasser er ulovlig. Parkering henvises til parkeringsplassen på høyre side av innfartsveien inn til Moss (når man kommer fra E6 via «mosseporten»). Bruk undergangen under innfartsveien når dere går fra P.plassen til hallen. Mossehallen. Når det gjelder parkering ved de øvrige haller skal det normalt være greit med parkeringsplasser.

BILLETTER

For publikum er det billettpris kr 60,- for en dag. Billett gjelder da i alle haller den dag den er kjøpt. For de som skal se kamper både lørdag og søndag kan det kjøpes helgebillett som koster kr 100,-.

Vippsnr ved billettsalgene.

KIOSK

Det er kiosker i alle haller. Utvalg kan variere noe fra hall til hall. Men alle haller skal ha et utvalg i frukt, og det vil ellers være mineralvann, brus og vanlige kioskvarer.

Vi vurderer også et tilbud om lunsjposer levert til deltakerne, bestående av baguett, frukt og drikke. Dette må bestilles på forhånd, og vi vil komme tilbake med tilbud om bestilling til deltakende lag etter påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *