Praktisk informasjon

Vi er godt i gang med planleggingen for 2022s Morsacup og legger til rette for en nasjonal/internasjonal turnering siste helgen før skolen starter neste høst, nærmere bestemt 12-14.august 2022. Så hold av i kalenderen allerede nå for dugnad og håndballkamper for store og små – Meld dere på før det blir fult!

Priser for årets cup er

Klassene

J/G født fra 2013 -2011: 950,- pr lag.

J/G født etter 2011: 1500,- pr lag

Deltagerkort 900,-

HALLER

Kampene foregår på 8 baner.  Disse er i Mossehallen (3 baner), Nøkkelandshallen, Hoppernhallen, Ekholthallen, Øreåsenhallen og Ryggehallen

PARKERING

Det er begrenset antall P-plasser ved Mossehallen.  Det gjøres oppmerksom på at hele område fra innfartsveien er parkeringssone, slik at parkering utenfor oppmerkede plasser er ulovlig.  Parkering henvises til parkeringsplassen på høyre side av innfartsveien inn til Moss (når man kommer fra E6 via «mosseporten»). Bruk undergangen under innfartsveien når dere går fra P.plassen til hallen. Mossehallen.  Når det gjelder parkering ved de øvrige haller skal det normalt være greit med parkeringsplasser.

INFORMASJON VED TURNERINGSSTART

Ved ankomst i hall man spiller første kamp må en leder pr. lag henvende seg i sekretariatet i hallen.  Her vil det bli utlevert nødvendige opplysninger, og eventuelle endringsmeldinger. 

TURNERINGS-SEKRETARIATET

Hovedsekretariat befinner seg inne i Mossehallen.  Men det er sekretariat i alle haller.

HALL-REGLER

Det blir nødvendigvis trangt om plassen i garderobene.  Vis hensyn og gjør garderobeoppholdet så kort som mulig.  Hold god orden å egne eiendeler.  HUSK! IKKE LEGG IGJEN VERDISAKER I GARDEROBENE!  Det er gode muligheter for oppvarming utenfor hallen.  UTESKO TILLATES IKKE PÅ SPILLEBANENE. SKO MED SVARTE SÅLER, UANSETT KVALITET, VIL IKKE BLI TILLATT BRUKT.  Det er ikke tillatt å sitte ute på gulvet i hallen mellom spillebaner.